Facebook Eemlijn

5 days ago
Fietsboot seizoen afsluiting 2020

We kregen van Peter Heuts en Joop de Keijzer een samenvatting van de laatste vaardag van de Eemlijn in 2020! Moeite waard om te bekijken!

Het zit er weer op. De Eem moet het tot volgend voorjaar doen zonder de Amersfoortse Eemlijn. Hoe is het afgelopen seizoen verlopen?

1 week ago

Morgen, woensdag 14 oktober, is de laatste dag van ons vaarseizoen 2020! We varen nog een keer heen en weer naar Spakenburg, we hopen volgend seizoen op 15 april, zonder hindernissen, weer voor u ... See more

4 weeks ago

Vandaag, 26 september, kregen we het verdrietige bericht dat Martin de Jong is overleden. Hij was een markante schipper die jarenlang op de Eemlijn heeft gevaren. We zullen hem missen!

4 weeks ago

Vandaag kunt u ook nog meevaren naar Nijkerk!

1 month ago

Denkt U nog aan de verkiezing voor het uitje van 2021 voor de provincie Utrecht, we zijn genomineerd, scan de code als U oo ons wilt stemmen!

1 month ago

Houdt U er rekening mee dat er maandag, dinsdag en vrijdag niet meer gevaren wordt dit seizoen!

1 month ago

En als er interesse is dan varen we door!

1 month ago

Vanaf deze week varen we alleen op woensdag, donderdag zaterdag en zondag tot 15 oktober. Vandaag 14 september varen we nog wel maar morgen 15 september dus NIET meer!

1 month ago

Ook morgen op 12 september stomen we door naar Nijkerk, wordt weer mooie dag en in het kader van Open Monumentendag is er van alles te zien in stoomgemaal Arkemheen. Fietst u eerst naar Nijkerk en ... See more

1 month ago
Foto's uit het bericht van Fietsboot Eemlijn

We lagen wat laag aan wal dus iets moeite om netjes weg te komen......

« 1 of 9 »